четверг, 7 февраля 2013 г.

стов "агросвіт" с. карапиші

1.      Фаза розвитку рослин

Щоб мати успіх при заготівлі грубих кормів розпочати слід з  планування необхідної кількості кормів, необхідних площ та «технічного ланцюга», який працюватиме під час заготівлі силосу. Далі слід звернути особливу увагу на наступні технологічні пункти:

Кілька тижнів назад були відкриті силосні сховища на СТОВ АГРОСВІТ та проведений лабораторний аналіз корму. Результати вразили навіть досвідчених працівників підприємства. Вміст білку в силосі з люцерни становить 18%, тоді як в минулому році вдалося заготовити силос з вмістом білку 14%.

Перший укіс в 2011 році багато кого змусив сумніватися в тому, що кормова база в достатньому обсязі взагалі буде сформована. Адже засушлива весна дуже негативно вплинула на стан травостоїв та урожайність злакових та бобових трав. Проте другий та третій, а в багатьох підприємствах і четвертий укіс були особливо вдалими.

 Як відомо, частка затрат на корми в структурі собівартості молока становить від 50 до 60%. Це найбільша стаття затрат, яку і вирішило особливо ретельно оптимізувати СТОВ АГРОСВІТ, що знаходиться в с. Карапиші на Київщині. Так як основним видом грубих кормів в раціоні є силос з люцерни, то основна увага була приділена саме технології заготівлі даного виду корму.

ПЕРЕВ¶РЕНО ДОСВ¶ДОМ СТОВ АГРОСВ¶Т, с. Карапиш, Кивська область.

НАЙЕФЕКТИВН¶ШИЙ ШЛЯХ ДО УСП¶ХУ ПРИ ВИРОБНИЦТВ¶ МОЛОКА ЯК¶СНИЙ ОСНОВНИЙ КОРМ

P†TTINGER Сльськогосподарська технка - Пьотнгер Украна - Новини - НАЙЕФЕКТИВН¶ШИЙ ШЛЯХ ДО УСП¶ХУ ПРИ ВИРОБНИЦТВ¶ МОЛОКА ЯК¶СНИЙ ОСНОВНИЙ КОРМ

Комментариев нет:

Отправить комментарий